Työelämälle

Reunasta reunaan sivulla menevä turkoosi viiva, joka erottaa tekstikokonaisuudet toisistaan.

Etsitkö erityistä tukea tarvitsevaa töihin tai harjoitteluun?

Olisitko kiinnostunut ottamaan organisaatioosi tukea tarvitsevan opiskelijan työelämäjaksolle tai palkkaamaan tukea tarvitsevan? Etkö tiedä, keneen Pirkanmaalla ottaisit yhteyttä? Laita viestiä tai soita Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskuksen (PAEK) suunnittelijalle, hän auttaa sinua löytämään sopivan kontaktihenkilön! PAEKin kautta työnantaja saa halutessaan myös tukea ja koulutusta erityistä tukea tarvitsevan opiskelijan ja työntekijän ohjaukseen.

Työpaikkarekisterissä voit ilmoittaa työpaikkasi yhteystiedot rekisteriin oppilaitosten saataville, jos haluat tarjota erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille työmahdollisuuksia ja saada työpaikallesi osaavia ja motivoituneita tekijöitä.

PAEKin toimintamalli tukea tarvitsevien työllistämiseksi (alla).

Reunasta reunaan sivulla menevä turkoosi viiva, joka erottaa tekstikokonaisuudet toisistaan.
  • Kyselyjen tuloksia

PAEK on kerännyt vuosien varrella tietoa erityistä tukea tarvitsevien työllistymisestä toteuttamalla kyselyjä niin työnantajille kuin erityistä tukea tarvitsevillekin. Alta voit tutkia molempien kyselyjen tuloksia.

Työnantajakyselyjen tulokset

Työllistymisen seuranta -kyselyjen tulokset

Kyselyt, jotka on tehty Pirkanmaalla ammatillisista oppilaitoksista valmistuneille, opinnoissaan erityistä tukea tarvinneille:

Kuinka suuri osa vastaajista oli vastaushetkellä töissä? Miten työpaikat olivat löytyneet? Entäpä, kuinka moni vastaushetkellä työttömänä olleista haluaa töihin? Onko työnhakuun saatu tukea? Muun muassa näihin kysymyksiin löytyy vastauksia kyselyiden koonneista.

Aikaisempien vuosien kyselyt: