Ajankohtaista

Mikäli opiskelupaikka ei vielä avautunut yhteishaun kautta, kannattaa tutustua Ilman opiskelupaikkaa -oppaaseen. Oppaasta löytyy monia mahdollisuuksia ja erilaisia polkuja yhteishaun jälkeen.
 

Maahanmuuton lisääntyessä opetus- ja ohjaustehtävissä työskentelevä henkilöstö kohtaa kulttuurienvälisyyden haasteita päivittäisessä työssään. Moninaisia kohtaamisia -seminaari on opetus- ja ohjaushenkilöstölle suunnattu foorumi, jossa osallistujat pääsevät verkostoitumaan, vahvistamaan yhdessä tekemistä, jaettua asiantuntijuutta ja yhteistyötä.

Moninaisia kohtaamisia -seminaari järjestetään 22.8. klo 12.30–16 Pääkirjasto Metsossa Tampereella (Pirkankatu 2, 33210 Tampere). Tutustu ohjelmaan tästä (PDF).

Lisätietoja: Kaisa-Leena Ahlroth
kaisa-leena.ahlroth@tuni.fi
https://sites.tuni.fi/moninaisuusosaajaksi/

Kiipulan Teräskadun toimipiste sekä Kiipulan Sammonkadulla toiminut Telma-ryhmä muuttavat osoitteeseen Hermiankatu 6–8, Tampere. Uusi osoite on voimassa 1.8.2019 alkaen. Uudet tilat sijaitsevat rakennuksen katutasossa ja ovat esteettömät soveltuen näin ollen myös vaikeammin vammaisten koulutukseen.

Kiipulan Nokian Telma-koulutus jatkaa nykyiseen tapaan Pitkäniemen tontilla.

Hankeverkoston tapaaminen 11.6.2019

Vielä ehtii ilmoittautua PAEKin Hankeverkoston seuraavaan tapaamiseen, joka järjestetään tiistaina 11.6.2019 klo 13-15 Tampereen Seurakuntien talossa osoitteessa Näsilinnankatu 26, Tampere. 

Lisätietoja verkoston tapaamisista voi kysyä:

Sanna Annala
sanna.annala@tampere.fi
050 303 0748

Tutustu tästä Ilman opiskelupaikkaa -oppaaseen 2019 (PDF). Oppaasta löytyy vaihtoehtoja, mikäli nuori on kevään yhteishaun jälkeen ilman opiskelupaikkaa tai miettii, mitä tekisi syksyllä. Oppaaseen saattaa tulla muutoksia/päivityksiä kevään ja kesän aikana, joten ajantasaisin versio kannattaa ladata tai tulostaa aina Ammattipolku-sivustolta Oppaat, esitteet ja koonnit -sivulta.

Oppaan on koonnut Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskus PAEK. Mahdolliset päivitykset ja lisäykset oppaaseen voi ilmoittaa sähköpostitse: sanna.annala@tampere.fi