Ajankohtaista

Pirkanmaan työhönvalmentajien verkoston tapaaminen

Pirkanmaan työhönvalmentajien verkoston seuraava tapaaminen on torstaina 19.9.2019 klo 8.30-10.30 Tampereen seurakuntien talolla Näsin salissa (Näsilinnankatu 26, Tampere). Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki Pirkanmaan alueen ohjaus- ja valmennustyön ammattilaiset, jotka tekevät työtä erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa.
 
Tapaamisen ohjelma sekä ilmoittautumislinkki julkaistaan elokuussa.
 
 

PAEKin Hankeverkoston seuraava tapaaminen

PAEKin koordinoima Hankeverkosto kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 27.9.2019 klo 13-15.30 Tampereella. Tarkempi paikka on vielä avoinna ja varmistuu elokuussa. Tapaamisessa ideoidaan mahdollisia yhteisiä hankkeita alueellisten tarpeiden pohjalta. 
 

Ilmoittautumiset tapaamiseen viimeistään tiistaina 20.8.

Verkostoon kuuluvat hankkeet liittyvät muun muassa syrjäytymisen ehkäisemiseen, yksilölliseen tukeen sekä erityisen tuen teemoihin. Tapaamisissa on tarkoituksena verkostoitua, keskustella ja kuulla ajnkohtaisista asioista sekä uusista hankkeista. Lisätietoa sekä tapaamisten muistiot löytyvät sivustoltamme

Tervetuloa mukaan myös uudet hankkeet!
 

Tervetuloa työelämään! – Työllistymisen mahdollisuudet -seminaari

Tervetuloa työelämään! – Työllistymisen mahdollisuudet -seminaari järjestetään tiistaina 27.8. klo 8.30-16.00 Hämeenlinnassa (HAMK Korkeakoulukeskus, Visamäki, Hämeenlinna).
Seminaarin ohjelmaan pääsee tutustumaan TÄSTÄ.
Seminaarin järjestävät HAMK Hämeen ammattikorkeakoulu, Kiipula, AEO ammatilliset erityisopettajat ry sekä TUURA-hanke.
Lisätiedot:
 Lehtori Irmeli Lignell 
HAMK/AOKK Ammatillinen erityisopettajankoulutus 
etunimi.sukunimi@hamk.fi 
p. 050 5745 016
Mikäli opiskelupaikka ei vielä avautunut yhteishaun kautta, kannattaa tutustua Ilman opiskelupaikkaa -oppaaseen. Oppaasta löytyy monia mahdollisuuksia ja erilaisia polkuja yhteishaun jälkeen.
 

Maahanmuuton lisääntyessä opetus- ja ohjaustehtävissä työskentelevä henkilöstö kohtaa kulttuurienvälisyyden haasteita päivittäisessä työssään. Moninaisia kohtaamisia -seminaari on opetus- ja ohjaushenkilöstölle suunnattu foorumi, jossa osallistujat pääsevät verkostoitumaan, vahvistamaan yhdessä tekemistä, jaettua asiantuntijuutta ja yhteistyötä.

Moninaisia kohtaamisia -seminaari järjestetään 22.8. klo 12.30–16 Pääkirjasto Metsossa Tampereella (Pirkankatu 2, 33210 Tampere). Tutustu ohjelmaan tästä (PDF).

Lisätietoja: Kaisa-Leena Ahlroth
kaisa-leena.ahlroth@tuni.fi
https://sites.tuni.fi/moninaisuusosaajaksi/

Kiipulan Teräskadun toimipiste sekä Kiipulan Sammonkadulla toiminut Telma-ryhmä muuttavat osoitteeseen Hermiankatu 6–8, Tampere. Uusi osoite on voimassa 1.8.2019 alkaen. Uudet tilat sijaitsevat rakennuksen katutasossa ja ovat esteettömät soveltuen näin ollen myös vaikeammin vammaisten koulutukseen.

Kiipulan Nokian Telma-koulutus jatkaa nykyiseen tapaan Pitkäniemen tontilla.

Tutustu tästä Ilman opiskelupaikkaa -oppaaseen 2019 (PDF). Oppaasta löytyy vaihtoehtoja, mikäli nuori on kevään yhteishaun jälkeen ilman opiskelupaikkaa tai miettii, mitä tekisi syksyllä. Oppaaseen saattaa tulla muutoksia/päivityksiä kevään ja kesän aikana, joten ajantasaisin versio kannattaa ladata tai tulostaa aina Ammattipolku-sivustolta Oppaat, esitteet ja koonnit -sivulta.

Oppaan on koonnut Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskus PAEK. Mahdolliset päivitykset ja lisäykset oppaaseen voi ilmoittaa sähköpostitse: sanna.annala@tampere.fi