Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskuksen (PAEK) koordinoima Opinto-ohjaajien ja erityisopettajien yhteistapaaminen järjestetään perjantaina 26.4.2019 klo 12.15-15.30 Tampereen seudun ammattiopiston Hepolamminkadun toimipisteessä (Hepolamminkatu 10, Tampere). 

 

Tilaisuuteen ovat lämpimästi tervetulleita Pirkanmaalla yläkouluilla tai toisella asteella erityisopetuksen tai opinto-ohjauksen parissa työskentelevät sekä kaikki muut tilaisuuden teemoista kiinnostuneet.

 

Lisätietoa tilaisuuden OHJELMAsta.

 

Ilmoittautumiset viimeistään torstaina 18.4. alla olevan linkin kautta:

http://bit.ly/yhteistapaaminen260419

 

Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskuksen (PAEK) koordinoima Oppilaitosten ja työllisyyspalveluiden yhteistyötilaisuus järjestetään torstaina 4.4.2019 klo 12.00-15.45 Tampereen seudun ammattiopiston Sammonkadun toimipisteessä (Sammonkatu 45, Tampere).

Tilaisuuden teemoina on muun muassa erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ja asiakkaiden ohjaaminen, nivelvaiheen yhteistyö sekä työllistymisen edistäminen.

 

Tilaisuuden OHJELMA

 

Ilmoittautumiset viimeistään 27.3. alla olevan linkin kautta:
http://bit.ly/yhteistyötilaisuus040419

 

Pirkanmaan alueen TELMA-koulutuksen opas on julkaistu ja löytyy ammattipolku-sivustolta alla olevan osoitteen kautta:

https://ammattipolku.fi/oppaat-esitteet-ja-koonnit

 

Oppaaseen on koottu tietoa muun muassa koulutukseen hakeutumisesta, koulutuksen sisällöistä sekä tarjonnasta Pirkanmaan alueella.

 

Oppaaseen mahdollisesti tulevat päivitykset tehdään ammattipolku-sivustolla olevaan oppaaseen, joten sieltä kannattaa käydä aina silloin tällöin lataamassa uusin versio.

Erityisopetuksena järjestettävään ammatilliseen koulutukseen voi hakea 13.3.-3.4.2019. Alla olevien linkkien kautta löytyy koonnit pienryhmämuotoisesta perustutkintokoulutuksesta sekä VALMA- ja TELMA-koulutuksesta Pirkanmaalla. Avautuvassa haussa on ainoastaan ammatillisten erityisoppilaitosten perustutkintopaikat sekä VALMA- ja TELMA-paikat. Myös jatkuvan haun kautta on mahdollista hakeutua koulutuksiin.

Pienryhmät Pirkanmaalla, ammatilliset perustutkinnot 

Pienryhmämuotoiset valmentavat koulutukset Pirkanmaalla 

Koonteja päivitetään tarpeen mukaan ja uusimmat versiot löytyvät alla olevan linkin kautta:

http://ammattipolku.fi/koulutustarjonta

Kiipulan Teräskadun toimipiste muuttaa kesällä osoitteeseen Hermiankatu 6-8, Tampere. Samaan kiinteistöön siirtyy myös Sammonkadulla toiminut Telma – ryhmä.

Kiipulan Nokian Telma – koulutus jatkaa nykyiseen tapaan Pitkäniemen tontilla.

Uudet toimitilat sijaitsevat Hervannassa melko lähellä Teräskadun toimipisteen nykyisiä tiloja. Myös tulevat tilat sijaitsevat rakennuksen katutasossa ja ovat esteettömät, soveltuen näin ollen myös vaikeammin vammaisten koulutukseen.

Opintopolussa Kiipulan Tampereen Telma-ryhmiin yksi hakuosoite (Hermiankatu). Nokian Telmaan haku on erikseen. 

 

Koulutuspäällikkö Sanna Säkkisen (Kiipula) tiedote asiasta.