Ammatillisten erityisoppilaitosten tutustumispäivän (25.1.2019) Aitoon koulutuskeskuksen esittelyosio on TÄYNNÄ

 

Luovin ja Kiipulan esittelyihin voi edelleen ilmoittautua (17.1. saakka) alla olevan linkin kautta (aiempi linkki suljettu):

http://bit.ly/tutustumispäivä250119V2

 

Tutustumispäivän OHJELMA

 

Huomioithan kuitenkin, että mikäli ilmoittaudut vasta nyt, ensimmäinen osio alkaa klo 10 Kiipulan Sammonkadun toimipisteessä

Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskus (PAEK) ja VATES säätiö sr järjestävät yhteistyössä työhönvalmennuksen teemapäivän keskiviikkona 16.1.2019 klo 8.45-12.00 Tampereella Tredun Santalahdentien toimipisteessä (Santalahdentie 10, Tampere). Tilaisuuden tarkoituksena on kerätä yhteen valmennus- ja ohjaustyötä tekevien verkosto ja aktivoida Pirkanmaan alueen verkoston toimintaa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Pirkanmaan alueen ohjaus- ja valmennustyön ammattilaiset, jotka tekevät työtä erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa
 
Tilaisuuteen ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 8.1.2019 alla olevan linkin kautta:
 

Pirkanmaalla toimivien ammatillisten erityisoppilaitosten tutustumiskierros järjestetään perjantaina 25.1.2019 klo 8.30-14.00.

 

Ilmoittautumiset tutustumiskierrokselle viimeistään torstaina 17.1. alla ilmoittautumislinkin kautta:
http://bit.ly/tutustumispäivä250119​

 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita Pirkanmaan alueen opinto-ohjaajat, erityisopettajat ja erityisluokanopettajat, vammaispalveluiden, työ- ja päivätoiminnan sekä työllisyyspalveluiden edustajat sekä muut ammatillisten erityisoppilaitosten tarjonnasta kiinnostuneet.

 

OHJELMA

Nepsy-tuen avoimet ovet järjestetään 10.12.2018 klo 13.30 - 16 Tipotien sosiaali- ja terveysasemalla (vihreä aula):

Nepsy-tukitiimi
Tipotien sosiaali- ja terveysasema: Perheneuvola (1. krs)
Tipotie 4

Nepsy-tuen avoimet ovet on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille.

Lisätietoa Tampereen kaupungin sivuilta.

Ammattipolku-sivustolla olevaan työpaikkarekisteriiin on lisätty ensimmäinen sosiaali- ja terveysalan työpaikka. Työpaikkarekisterin kautta työnantajat voivat ilmoittaa mahdollisuudestaan ottaa erityistä tukea tarvitseva työpaikalle oppimaan tai työllistää valmistumassa oleva opiskelija. Työpaikkarekisterissä on sosiaali- ja terveysalan lisäksi rakennus- sekä ravintola- ja cateringalan työpaikkoja. 

 

Työpaikkarekisteriin pääset tutustumaan TÄSTÄ.