Ammatilliset verkostot ja avoin jakaminen opettajan työssä

Tiistaina 25.10.2016 klo 13-16, TAMK, luokka B6-33 

Työpajassa jaetaan kokemuksia opettajien ja ohjaajien verkostoista ja niiden merkityksestä erityistä tukea tarvitsevien kanssa työskenneltäessä. Perehdymme myös avoimen jakamisen ideaan. Avoimen Creative Commons –lisenssin tuntemisesta on hyötyä niin materiaalien jakajille kuin niille, jotka hyödyntävät toisten jakamaa. Lopuksi tutustumme muutamiin sivustoihin, joista löytyy opetusmateriaalia opettajille.Ota omat laitteet mukaan (mobiililaite, läppäri).

Ilmoittaudu tästä: https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/21804/lomake.html 

Mobiililaitteet hyötykäytössä

Keskiviikkona 23.11.2016 klo 12.30–15.30, TAMK, luokka B6-33

Tunnetko oman mobiilaitteesi? Osaatko hyödyntää sitä aktiivisesti opetuksessa, ohjauksessa ja muussa työssäsi? Työpajassa tutustutaan itse kokeillen mobiililaitteiden hyödyntämiseen ja erilaisiin sovelluksiin mm. vuorovaikutuksen ja sisällön tuottamisen näkökulmasta. Mukaasi tarvitset mobiililaitteen sekä muutamia maksuttomia sovelluksia (iOS, Android), joiden lista lähetetään ilmoittautuneille ennen työpajaa.

Ilmoittaudu tästä: https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/21805/lomake.html 

Kouluttajana työpajoissa toimii  tvt-asiantuntija Matleena Laakso. Mukaan mahtuu 30 henkilöä/ työpaja, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti!