Erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden jatko-opintopäivä ja huoltajien infoillat järjestetään torstaina 15.11.2018 Tampereen seudun ammattiopiston (Tredu) Hepolamminkadun toimipisteessä(Hepolamminkatu 10, Tampere).
 
Pirkanmaan alueen yläkoulujen päättöluokkalaisille tarkoitettu jatko-opintopäivä järjestetään klo 12.15-14.30 ja kahdeksas- ja yhdeksäsluokkalaisten oppilaiden huoltajille suunnatut infoillat klo 17.00-19.15 (19.30).
 
Tänä vuonna huoltajille järjestetään samanaikaisesti kaksi erisisältöistä infoiltaa. Toisessa infoillassa esitellään ammatillisten erityisoppilaitosten TELMA- ja VALMA -koulutusta ja kuullaan muun muassa vammaispalveluiden ja työ- ja päivätoiminnan puheenvuoroja. Toisessa jatko-opintoillassa kerrotaan yhteishausta ja erityisopetuksen hausta sekä yleisten ammattioppilaitosten ja ammatillisten erityisoppilaitosten koulutustarjonnasta Pirkanmaalla. Infoiltoihin ovat tervetulleita myös koulujen henkilökuntaan kuuluvat. 
 
Kutsut tilaisuuksiin lähetetään Pirkanmaan alueen yläkouluille ja koulut toimittavat kutsut huoltajille ja oppilaille ja huolehtivat ilmoittautumisista. Ilmoittautumiset kaikkiin tilaisuuksiin pyydetään viimeistään 1.11.2018
 
Lisätietoa jatko-opintopäivästä sekä huoltajien infoilloista saa tarvittaessa Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskuksen (PAEK) suunnittelijalta: 
Sanna Annala
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 050 3030 748