Mietityttääkö nuoren tulevaisuus ja itsenäistyminen? Haluatko saada tietoa esimerkiksi palveluista, jatko-opinnoista, nuoren omaan kotiin muuttamisesta?

Uusi verkkokurssi antaa vastauksia näihin kysymyksiin. Verkkokurssilla saat asiantuntija-alustuksia ja vastauksia kysymyksiisi, tehtäviä sekä mahdollisuuden vertaiskeskusteluun toisten vanhempien kanssa. Verkkokurssin aikana teet tehtäviä Movendos-valmennusalustalla, joka toimii netissä tai kännykkään ladattavan sovelluksen kautta. Kunkin aiheen etukäteistehtäviin, kuten videoiden katseluun ja omiin pohdintoihin menee aikaa noin pari tuntia. Lisäksi jokaista aihetta käsitellään asiantuntijan johdolla ryhmächatissa 1,5 tuntia Tukinetissä.
Kenelle kurssi on tarkoitettu: Perheille, joiden 13 – 29-vuotiaalla nuorella on kehitysvamma tai vastaavia tuentarpeita.
Kurssin kesto: Kurssi alkaa 30.9. ja päättyy 15.11.2018. Voit halutessasi valita vain sinua kiinnostavat aiheet.
  • 4.10. Suunnittelemme yhdessä palveluita
  • 11.10. Kohti jatko-opintoja
  • 25.10. Nuoren polkuja työelämään
  • 1.11. Omaan kotiin
  • 8.11. Henkilökohtainen apu sekä omannäköinen vapaa-aika
  • 15.11. Nuoren tukena asioiden hoitamisessa
Lisätietoja kurssista ja ilmoittautumislinkin löydät osoitteesta www.tukiliitto.fi/toiminta/verkkoauttaminen/tuleva/verkkokurssit/ 
Verkkokurssin toteuttaa Kehitysvammaisten Tukiliiton verkkoauttamisen Tuleva-hanke yhteistyössä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa.

Lisätietoja: Riikka Manninen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 040 6374 968