Työpaikoilla oppimisen mahdollisuuksia ja työpaikkoja erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille Pirkanmaalla /

Kokeilevan kehittämisen pilotti 2017 / MaRa-ala

 

Yhteydenottokanava työnantajille ja yhteystietolista erityisopettajille

Työnantajilla on mahdollisuus tämän listan kautta tiedottaa oppilaitoksille mahdollisuuksista ottaa erityistä tukea tarvitseva työpaikalle oppimaan tai työllistää valmistumassa oleva opiskelija.

Listaa käyttävät ammatillisten oppilaitosten erityisopettajat sekä muut erityistä tukea tarvitsevia opiskelijoita opettavat ja ohjaavat. Tarkoituksena on, että jokaiselle erityistä tukea tarvitsevalle opiskelijalle löytyy sopiva paikka työelämästä.

 

Listan työnantajien kanssa on alustavasti sovittu, että opiskelijan työpaikalle lähettävä opettaja / ohjaaja…

-        On mahdollisuuksien mukaan mukana opiskelijan perehdyttämisessä.

-        On yhteydessä työnantajan kanssa vähintään kerran viikossa tai sopimuksen mukaan (puhelin / sähköposti).

-        Opiskelijalla on selkeät tavoitteet työssäoppimiselle.

-        Opettaja ja opiskelija kertovat yhdessä opiskelijan vahvuuksista ja tuen tarpeista mahdollisuuksien mukaan.

 

Lisätiedot sekä taulukon päivittäminen: 

Sanna Annala / Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskus / PAEK

050 3030 748

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä kokeilevan kehittämisen pilotti on käynnistetty erityisopettajaopiskelijoiden ja PAEKin toimesta.

 

Paikkoja erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille Pirkanmaalla                                                                     Päivitetty 6.10.2017

Työssäoppimispaikka (lyhyt kuvaus toimipisteestä) Osoite Työtehtävät

Erityishuomiot ja toiveita

(esim. toimipisteen koko ja muut erityispiirteet, työssäoppimiseen sopivat ajankohdat, toiveet työssäoppimispaikkaa tiedusteleville)

Yhteyshenkilö yhteystietoineen Lisätiedot ja terveiset oppilaitoksiin

Ravintola Ziberia

Henkilöstöravintola

(n. 400 asiakasta ja

lounas klo 10.45-14.00,

http://www.juvenes.fi/fi-fi/ravintolatjakahvilat/henkil%C3%B6st%C3%B6ravintolat/ziberia.aspx

Aamupala, lounas, kahvituksia, juhlapalvelu työvuorot klo 7-15

Itäinenkatu 9, 33210 Tampere Astiahuolto, salaatin valmistaminen, salaattipöydän /linjaston täydentäminen ja siistiminen, salin siistiminen, kuorman purku Työajassa voidaan joustaa, lounasaika on kiireinen ja hektinen, meluisa. Ziberiassa on juhlakauppaa ympäri vuoden, joten hektistä ja ahdasta on. Hygieniapassi vaaditaan. Max. 2 opiskelijaa kerralla.

Tiia Kähkönen,

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

p. 0207 600 351

Parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 9–10 tai 14–15.

Henkilöstöllä on työpaikkaohjaajakoulutus, mutta toivomme lisäkoulutusta erityistä tukea tarvitsevien ohjaamiseen.

Ziberia ei ole kaikista helpoin harjoittelupaikka, mutta olemme löytäneet monelle eri opiskelijalle omannäköisen HOPSin jota olemme noudattaneet.

Juvenes Yliopiston ravintola

opiskelija ja henkilöstöravintola sekä kahviloita (n. 1000 asiakasta/pvä ja monta toimipistettä Tampereen yliopiston kampusalueella) Aukiolot klo 8-19.00 välillä, työvuorot klo 6-19.30. http://www.juvenes.fi/yoravintola

Kalevantie 4, Tampere Astiahuolto, salaatti, kokin aputyöt, linjastojen täydennys, kuorman purku, tilaustarjoilun aputehtävät, kahviloiden apulaisen tehtävät Lounasaika on kiireinen sekä ravintoloissa että kahviloissa. Olemme läpi vuoden auki. Opiskelijoita otamme maximissaan 3 kerrallaan ja siten, että sijoittuvat eri pisteisiin.

Anne Kopra-Rittola

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

p. 020 7600 370. Tavoitettavissa arkisin 8-15.00

Osalla työntekijöistä löytyy työpaikkaohjaajakoulutuksia

Ravintola Ratamo

Henkilöstöravintola

N. 100 asiakasta ja lounas klo 11.00.12.30

www.juvenes.fi)

Kahvituksia, kahvimyyntiä, lounas,

työvuorot 7.30-14.30

Tampereen Valtatie 15 Astiahuolto, kokin apuna keittiön aputöissä, salin siistiminen

Hygieniapassi vaaditaan.

1 harjoittelija kerrallaan.

Auli Lönnqvist

p. 0207 600 356

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ravintola Live
henkilöstö/Op-ravintola
(n.450 asiakasta ja lounas klo 10.30-14.00)
aapulat, kahvitukset ja jonkin verran juhlatilauksia)

Työvuorot klo 7.00-14.30

Tohlopinranta 31
33270 Tampere

Astiahuolto, salaatin valmistaminen, salaattipöydän /linjaston täydentäminen ja siistiminen, salin siistiminen, kuorman purku Työajassa voidaan joustaa, lounasaika on kiireinen ja hektinen, meluisa. Toivomme, että opiskelija tulee sesonkien ulkopuolella (ei joulukuu). Hygieniapassi vaaditaan. Max. 2 opiskelijaa kerralla.

Sari Fiessinger

Ravintolapäällikkö

Juvenes ravintola Live
Tohlopinranta 31
33270 Tampere

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

p.0207 600320

tohlopinranta

Henkilöstöllä on työpaikkaohjaajakoulutus, mutta voisi olla ihan hyvä jos saatavilla on lisäkoulutusta erityistä tukea tarvitsevien ohjaamiseen. Ei ole välttämätöntä.

Etsimme myös kausityöntekijöitä!

Ylöjärven Yhtenäiskoulu

Iso valmistuskeittiö

omat oppilaat 850

lähtee 2  kouluun ja 4päiväkotiin

kokonaismäärä n.1400

Koulutie 4

33470 Ylöjärvi

Astiahuolto,  salaatti,

kokin assistentti.

puhtaanapito

Työaika 7-15.15

Hygieniapassi vaaditaan.

iso piste, lounasaika meluisa ja kiireinen

Mervi Tilli

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

040-1331429

Muutaman vuoden takainen työpaikkaohjaajakoulutus.

Lisäkoulutusta koko henkilökunnalle, koska opiskelija on osa työyhteisöä.

Metsäkylän Yhtenäiskoulu

Iso valmistuskeittiö

omat oppilaat 700

lähtee p päiväkotiin

kokonaismäärä vajaa 1000

Metsäkyläntie 32 3916 Julkujärvi

Astiahuolto,  salaatti,

kokin assistentti.

puhtaanapito

Työaika 7-15.15

Hygieniapassi vaaditaan.

iso piste, lounasaika meluisa ja kiireinen

Tarja Tero

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050-3904635

Muutaman vuoden takainen työpaikkaohjaajakoulutus.

Lisäkoulutusta koko henkilökunnalle, koska opiskelija on osa työyhteisöä.

Siivikkalan koulu

alakoulu 380 opp.

koulun sisällä n. 100 paikkainen. päiväkoti ja osa syö koulun ruokasalissa

lähtee 3 päiväkotiin, joista yksi vuoropäiväkoti ja allergialapsia paljon.

Siivikkalantie 56

33450 Siivikkala

Astiahuolto,  salaatti,

kokin assistentti.

puhtaanapito

Työaika 7-15.15

Hygieniapassi vaaditaan.

iso piste, lounasaika meluisa ja kiireinen

Päivi Heinonen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

040-1331424

Muutaman vuoden takainen työpaikkaohjaajakoulutus.

Lisäkoulutusta koko henkilökunnalle, koska opiskelija on osa työyhteisöä.

Kalliorinteen päiväkoti

iso valmistuskeittiö

päiväkodissa n. 80 lasta

lähteen 4 koulu-päiväkoti yksikköön ja yhteen erilliseen päiväkotiin

kokonaismäärä n. 1350

Kalliorinteentie 4

33480 Ylöjärvi

Astiahuolto,  salaatti,

kokin assistentti.

puhtaanapito

Tässä kohteessa hyvä käydä myös jakelupisteessä, koska ovat hyvin lähellä valmistavaa keittiötä.

Työaika 7-15.15

Hygieniapassi vaaditaan.

iso piste, lounasaika meluisa ja kiireinen

Asta Ylä-Lahti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050-3904718

Muutaman vuoden takainen työpaikkaohjaajakoulutus.

Lisäkoulutusta koko henkilökunnalle, koska opiskelija on osa työyhteisöä.

Elokaaren palvelukeskus

Viljakkalan alueen keskuskeittiö

45 asukasta

toiminta vuoden jokaisena päivänä.

2 päiväkotia ja kaksi koulua.

Elokaarentie 3

39310 Viljakkala

Astiahuolto,  salaatti,

kokin assistentti.

puhtaanapito

Työaika 7-15.15

Hygieniapassi vaaditaan.

iso piste, lounasaika meluisa ja kiireinen

Outi Linnanlahti-Tuominen

050-3904708

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muutaman vuoden takainen työpaikkaohjaajakoulutus.

Lisäkoulutusta koko henkilökunnalle, koska opiskelija on osa työyhteisöä.

Kurun yhtenäiskoulu

Kurun alueen valmistuskeittiö

koulu 240 oppilasta

lähtee yhteen päiväkotiin, palvelukeskukseen ja ateriapalvelu

Myllymäentie 2

34300 Kuru

Astiahuolto,  salaatti,

kokin assistentti.

puhtaanapito

Työaika 7-15.15

Hygieniapassi vaaditaan.

iso piste, lounasaika meluisa ja kiireinen

Erja Kurtti

050-4371112

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muutaman vuoden takainen työpaikkaohjaajakoulutus.

Lisäkoulutusta koko henkilökunnalle, koska opiskelija on osa työyhteisöä.

Ravintola Hermia 6, henkilöstöravintola (runsaasti aamiaisasiakkaita, lounasasiakkaita noin 500, lisäksi tilaustarjoiluja ja kahvituksia) Ravintola avoinna 7.45-14.30. Aamupala 7.45-9.30. Lounas 10.30-13.30.

Työvuorot 6.30-15.30 välillä.

Visiokatu 3, 33720 Tampere Astiahuoltoa, salaatin valmistamista, lounaslinjastojen täydennystä ja siisteyden ylläpitoa, kokin apuna toimimista, leipurin apuna toimimista, ravintolasalin puhtaanapitoa, keittiön siisteydestä huolehtimista. Muita keittiön avustavia työtehtäviä monipuolisesti.

Hygieniapassi vaaditaan, samoin salmonella todistus. Työnantajalla nolla tapaturmaa ajattelutapa: käytössä pakolliset henkilökohtaiset suojavarusteet: (kuulosuojaimet, viiltosuojahanskat, kuormanpurkuhanskat)

Työpaikalla kokemusta erityistä tukea tarvitsevista opiskelijoista.

Työpaikalla koulutetut työpaikkaohjaajat.

Max. 2 opiskelijaa kerralla.

Aluevastaava: Kirsi Merikoski

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050 5753145

Ravintola Hermia 6

Palvelupäällikkö: Päivi Vahto

Keittiömestari:Vesa-Heikki Laurila

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050 0503640604

Toivomme lisäkoulutusta erityistä tukea tarvitsevien ohjaamiseen.

Toimipaikassa oppii paljon, voi tehdä monipuolisesti keittiön eri työtehtäviä tai räätälöidä työtehtävät opiskelijan osaamisen mukaisesti.

Työyhteisössä avoin, suvaitsevainen  ja hyvä työilmapiiri

Ravintola Hermia 5, henkilöstöravintola (aamiaisasiakkaita, lounasasiakkaita noin 400, lisäksi tilaustarjoiluja ja kahvituksia) Ravintola avoinna 7.30-14.30. Aamupala 7.30-9.30. Lounas 10.30-13.30.

Työvuorot 6.30-15.30 välillä.

Visiokatu 1, 33720 Tampere Astiahuoltoa, salaatin valmistamista, lounaslinjastojen täydennystä ja siisteyden ylläpitoa, kokin apuna toimimista, ravintolasalin puhtaanapitoa, keittiön siisteydestä huolehtimista. Muita keittiön avustavia työtehtäviä monipuolisesti.

Hygieniapassi vaaditaan, samoin salmonella todistus. Työnantajalla nolla tapaturmaa ajattelutapa: käytössä pakolliset henkilökohtaiset suojavarusteet: (kuulosuojaimet, viiltosuojahanskat, kuormanpurkuhanskat)

Työpaikalla koulutetut työpaikkaohjaajat.

Max. 1 opiskelija kerralla.

Aluevastaava: Kirsi Merikoski

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050 5753145

Ravintola Hermia 5

Palvelupäällikkö: Johanna Modig

Keittiömestari:Virve Välimäki

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050 5255642

Toivomme lisäkoulutusta erityistä tukea tarvitsevien ohjaamiseen. Ei ole ollut toimipaikassa aiemmin.

Toimipaikassa oppii paljon, voi tehdä monipuolisesti keittiön eri työtehtäviä tai räätälöidä työtehtävät opiskelijan osaamisen mukaisesti.

Työyhteisössä avoin, suvaitsevainen  ja hyvä työilmapiiri

Ravintola Näköala

henkilöstöravintola

(aamiais ja lounasasiakkaita, lounasasiakkaita noin 250, lisäksi tilaustarjoiluja ja kahvituksia) Ravintola avoinna 8.00-15.00. Lounas: 10.45-13.30.

Työvuorot 7.00-15.00 välillä.

Aleksisi-Kivenkatu 14-16 C, 33210 Tampere Astiahuoltoa, salaatin valmistamista, lounaslinjastojen täydennystä ja siisteyden ylläpitoa, kokin apuna toimimista, ravintolasalin puhtaanapitoa, keittiön siisteydestä huolehtimista. Muita keittiön avustavia työtehtäviä monipuolisesti.

Hygieniapassi vaaditaan, samoin salmonella todistus. Työnantajalla nolla tapaturmaa ajattelutapa: käytössä pakolliset henkilökohtaiset suojavarusteet: (kuulosuojaimet, viiltosuojahanskat, kuormanpurkuhanskat)

Työpaikalla koulutetut työpaikkaohjaajat.

Max. 1 opiskelija kerralla.

Aluevastaava: Kirsi Merikoski

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050 5753145

Ravintola Näköala

Ravintolaesimies: Tiina Ilmonen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050 4380258

Toivomme lisäkoulutusta erityistä tukea tarvitsevien ohjaamiseen. Ei ole ollut toimipaikassa aiemmin.

Toimipaikassa oppii paljon, voi tehdä monipuolisesti keittiön eri työtehtäviä tai räätälöidä työtehtävät opiskelijan osaamisen mukaisesti.

Työyhteisössä avoin, suvaitsevainen  ja hyvä työilmapiiri

Ravintola Vaski

henkilöstöravintola

(aamiais ja lounasasiakkaita, lounasasiakkaita noin 250, lisäksi tilaustarjoiluja ja kahvituksia) Ravintola avoinna 8.00-14.45. Lounas: 11.00-13.00.

Työvuorot 7.00-14.30 välillä.

Tipotie 4, 33230 Tampere Astiahuoltoa, salaatin valmistamista, lounaslinjastojen täydennystä ja siisteyden ylläpitoa, kokin apuna toimimista, ravintolasalin puhtaanapitoa, keittiön siisteydestä huolehtimista. Muita keittiön avustavia työtehtäviä monipuolisesti.

Hygieniapassi vaaditaan, samoin salmonella todistus. Työnantajalla nolla tapaturmaa ajattelutapa: käytössä pakolliset henkilökohtaiset suojavarusteet: (kuulosuojaimet, viiltosuojahanskat, kuormanpurkuhanskat)

Max. 1 opiskelija kerralla.

Aluevastaava: Kirsi Merikoski

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050 5753145

Ravintola Vaski

Ravintolaesimies: Sanna Perukangas

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050 3135925

Toivomme lisäkoulutusta erityistä tukea tarvitsevien ohjaamiseen. Ei ole ollut toimipaikassa aiemmin.

Toimipaikassa oppii paljon, voi tehdä monipuolisesti keittiön eri työtehtäviä tai räätälöidä työtehtävät opiskelijan osaamisen mukaisesti.

Työyhteisössä avoin, suvaitsevainen  ja hyvä työilmapiiri

Ravintola Kulmasarvis

henkilöstöravintola

(aamiais ja lounasasiakkaita, lounasasiakkaita noin 350, lisäksi tilaustarjoiluja ja kahvituksia) Ravintola avoinna ma 7.30-14.00

ti-pe 7.30-13.00 . Lounas: 10.30-13.00.

Työvuorot 7.00-14.00 välillä.

Hatanpäänkatu 1 D 33900 Tampere Astiahuoltoa, salaatin valmistamista, lounaslinjastojen täydennystä ja siisteyden ylläpitoa, kokin apuna toimimista, ravintolasalin puhtaanapitoa, keittiön siisteydestä huolehtimista. Muita keittiön avustavia työtehtäviä monipuolisesti.

Hygieniapassi vaaditaan, samoin salmonella todistus. Työnantajalla nolla tapaturmaa ajattelutapa: käytössä pakolliset henkilökohtaiset suojavarusteet: (kuulosuojaimet, viiltosuojahanskat, kuormanpurkuhanskat)

Työpaikalla koulutetut työpaikkaohjaajat.

Max. 1 opiskelija kerralla.

Aluevastaava: Jaana Linna

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050 3613331

Ravintola Kulmasarvis

Palvelupäällikkö: Marika Linnanen

Keittiömestari: Markku Salonen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050 4315801

Toivomme lisäkoulutusta erityistä tukea tarvitsevien ohjaamiseen. Ei ole ollut toimipaikassa aiemmin.

Toimipaikassa oppii paljon, voi tehdä monipuolisesti keittiön eri työtehtäviä tai räätälöidä työtehtävät opiskelijan osaamisen mukaisesti.

Työyhteisössä avoin, suvaitsevainen  ja hyvä työilmapiiri

Ravintola Tampereen yliopisto Linna

henkilöstöravintola

(aamiais ja lounasasiakkaita, lounasasiakkaita noin 900-1500, lisäksi tilaustarjoiluja ja kahvituksia) Ravintola avoinna 8.30-18.00

aamupala: 8.30-10.00

Lounas: 10.30-16.30.

Työvuorot 7.00-15.00 välillä.

Kalevantie 5 33100 Tampere Astiahuoltoa, salaatin valmistamista, lounaslinjastojen täydennystä ja siisteyden ylläpitoa, kokin apuna toimimista, ravintolasalin puhtaanapitoa, keittiön siisteydestä huolehtimista. Muita keittiön avustavia työtehtäviä monipuolisesti.

Hygieniapassi vaaditaan, samoin salmonella todistus. Työnantajalla nolla tapaturmaa ajattelutapa: käytössä pakolliset henkilökohtaiset suojavarusteet: (kuulosuojaimet, viiltosuojahanskat, kuormanpurkuhanskat)

Max. 2 opiskelija kerralla.

Aluevastaava: Anu Oksanen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050 5284561

Toivomme lisäkoulutusta erityistä tukea tarvitsevien ohjaamiseen. Ei ole ollut toimipaikassa aiemmin.

Toimipaikassa oppii paljon, voi tehdä monipuolisesti keittiön eri työtehtäviä tai räätälöidä työtehtävät opiskelijan osaamisen mukaisesti.

Ravintola Tampereen teknillinen yliopisto

henkilöstöravintola

(aamiais ja lounasasiakkaita, lounasasiakkaita noin 500-1000, lisäksi tilaustarjoiluja ja kahvituksia) Ravintola avoinna 8.00-17.00

Lounas: 10.30-15.00.

Työvuorot 7.00-15.00 välillä.

Korkeakoulunkatu 1 33720 Tampere Astiahuoltoa, salaatin valmistamista, lounaslinjastojen täydennystä ja siisteyden ylläpitoa, kokin apuna toimimista, ravintolasalin puhtaanapitoa, keittiön siisteydestä huolehtimista. Muita keittiön avustavia työtehtäviä monipuolisesti.

Hygieniapassi vaaditaan, samoin salmonella todistus. Työnantajalla nolla tapaturmaa ajattelutapa: käytössä pakolliset henkilökohtaiset suojavarusteet: (kuulosuojaimet, viiltosuojahanskat, kuormanpurkuhanskat)

Max. 2 opiskelija kerralla.

Aluevastaava: Anu Oksanen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050 5284561

Toivomme lisäkoulutusta erityistä tukea tarvitsevien ohjaamiseen. Ei ole ollut toimipaikassa aiemmin.

Toimipaikassa oppii paljon, voi tehdä monipuolisesti keittiön eri työtehtäviä tai räätälöidä työtehtävät opiskelijan osaamisen mukaisesti.

Tampereen Voimia: Sammon koulu

Ylä- ja alakoulun oppilasravintola (n. 700 asiakasta lounaalla klo 10. - 12.15). Esikoululaisten aamupuuro, välipala myyntiä iltapäivällä koululaisille, sekä esikoulun ja iltapäiväkerhon välipala. Työvuoro opiskelijalla klo 8.00 - 14.00

Teiskontie 16, 33540 Tampere Astiahuoltoa, salaatin valmistaminen, välipalamyyntiin ja eväisiin sämpylöiden täyttö, salaattipöydän /linjaston täydentäminen ja siistiminen, salin siistiminen, kuorman purku Lounasaika on kiireinen ja hektinen, salissa meluisa. Salissa on paljon asiakkaita kerralla ja ahdasta. Myös keittiössä ja tiskissä on koneiden aiheuttamaa melua. Hygieniapassi vaaditaan. Vain yksi opiskelija kerrallaan.

Saija Arajärvi-Aaltonen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

p. 040 8062 714

Yhteydenotot puhelimitse mieluummin ma-pe klo 8-10 tai 13-14.30 välisenä aikana

Yhteyshenkilöllä on työpaikkaohjaajakoulutus, mutta toivomme lisäkoulutusta erityistä tukea tarvitsevien ohjaamiseen.

Tampereen Voimia: Pappilanpuiston palvelukeskus

Palvelukeskuksen ravintola- sekä puhtauspalvelut

Kourutaltankatu 2 C, 33560 Tampere

Palvelutyöntekijän tehtävät:

ateriapalvelu: ruoan esillelaitto, linjaston täydentäminen, siistiminen, asiakaspalvelu, kuorman purkaminen ja salaatin sekä kahvilatuotteiden valmistaminen

puhtauspalvelu:

puhtaanapitotehtävät palvelukeskuksen tiloissa, asiakaspalvelu

Työaika ajoittuu klo 7.00-16.00 välille.

Tehtävä sisältää asiakaspalvelua.

Max 1 opiskelija kerrallaan.

Opiskelija otetaan toimipisteeseen mikäli muita harjoittelijoita / palkkatukityöntekijöitä / tms. ei ole ohjattavana samaan aikaan.

(Tällä hetkellä Pappilanpuiston palvelukeskuksessa palkkatukityöntekijällä 1.4.2018 asti työsopimus.)

Palveluvastaava

Katja Tuominen

040 801 6204

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

ensimmäiset yhteydenotot miel. sähköpostilla.

Tarvitsemme ohjausta ja koulutusta erityistä tukea tarvitsevien ohjaamiseen!

Tampereen Voimia: Tredu Ajokinkuja

-2. asteen opiskelijaravintola, jossa myös pienimuotoinen kahvio (kahvio auki 8.00-14.15)

-n. 200-300 asiakasta lounaalla

-lounas tarjolla 10.30-12.30 välisellä ajalla

-tilaustarjoilua tarvittaessa

-työvuorot 7.00-15.00 välillä

Ajokinkuja 6, 33800 Tampere

Astiahuoltoa,

ruokasalin pöytien siivousta, linjaston pesemistä, kuorman purussa auttamista yms.

Lounaan esivalmistelu töitä tilanteen ja mahdollisuuksien mukaan

Hygieniapassi vaaditaan

-max. 1 opiskelija kerralla

- Lounasaika kiireistä

- Oma henkilöstövahvuus: 2 kokopäiväistä työntekijää + 1 6h:n työntekijä

Satu Salo

040 711 5437

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Työpaikkaohjaajakoulutus yhdellä !

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna